RADEBEUL, Duitsland--(BUSINESS WIRE)--okt 26, 2018--De online printshop Unitedprint stimuleert verkoop- en productiepartnerschappen via haar nieuwe corporate website  www.unitedprint.info.  Hiermee laat het bedrijf zien welke strategie het inzet om verdere groei te bevorderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181026005225/nl/

Unitedprint presenteert nieuwe corporate website (foto: Business Wire)

Op  www.unitedprint.info  presenteert Unitedprint niet alleen haar bekende merken en stelt het bedrijf zich voor aan potentiële werknemers, maar bouwt daarnaast ook aan partnerschappen op het gebied van productie en distributie. Het platformconcept komt steeds meer in het middelpunt van Unitedprint's toekomstige ontwikkeling.

Om het assortiment van producten en diensten voor haar klanten verder uit te breiden en aantrekkelijker te maken, stelt de online printonderneming haar corporate website open voor productiepartners. Unitedprint is voortdurend op zoek naar efficiënte producenten die voldoen aan haar eisen op het punt van kwaliteit en capaciteit, om haar klanten een nog groter productaanbod en nog snellere levertijden te bieden. Daarom nodigt Unitedprint bedrijven binnen de sectoren drukkerij, advertentiemedia en technologie uit, hun ervaring, vaardigheden en zelfs hun eigen speciale producten te delen, om gezamenlijk tot een nationaal en internationaal Web2Print-succes te komen.

Daarnaast biedt het bedrijf web-to-print partnerschappen aan via zijn USS-programma's (Unitedprint Shop Services). Deelnemers kunnen als reseller profiteren van Unitedprints portfolio, prijzen, snelle doorlooptijden en know-how. De nieuwe corporate website biedt belangstellenden de mogelijkheid zich direct in te schrijven voor de Web2Print-partnerprogramma's.

"Met ons nieuwe 'digitale visitekaartje'  www.unitedprint.info  kunnen we ons bestand verder uitbreiden met nieuwe en aanvullende partners, en een waardevol netwerk van productie- en verkooppartnerschappen opbouwen waarmee we continu onze waarde voor klanten vergroten," aldus Fabian Frenzel, directeur innovatie/Marketing bij Unitedprint.

Unitedprint.com  is een wereldwijde, op innovatie gerichte e-commerceonderneming in de print- en mediasector.  Unitedprint.com  SE is een van de toonaangevende online printondernemingen van Europa en heeft circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert de bekende merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en USS (Unitedprint Shop Services) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast traditionele printproducten biedt Unitedprint haar klanten hoogwaardige producten en diensten in onder meer textieldruk, fotodruk, druk op grootformaat, reclametechniek, promotieproducten en horecabenodigdheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20181026005225/nl/

CONTACT: unitedprint.com SE

Kerstin Esselbach

0049 (0)351 / 272250

presse@unitedprint.com

KEYWORD: EUROPE GERMANY

INDUSTRY KEYWORD: TECHNOLOGY ONLINE RETAIL INTERNET RETAIL COMMUNICATIONS PUBLISHING

SOURCE: Unitedprint

Copyright Business Wire 2018.

PUB: 10/26/2018 06:41 AM/DISC: 10/26/2018 06:40 AM

http://www.businesswire.com/news/home/20181026005225/nl

Copyright Business Wire 2018.

(0) comments

Welcome to the discussion.

Keep it Clean. Please avoid obscene, vulgar, lewd, racist or sexually-oriented language.
PLEASE TURN OFF YOUR CAPS LOCK.
Don't Threaten. Threats of harming another person will not be tolerated.
Be Truthful. Don't knowingly lie about anyone or anything.
Be Nice. No racism, sexism or any sort of -ism that is degrading to another person.
Be Proactive. Use the 'Report' link on each comment to let us know of abusive posts.
Share with Us. We'd love to hear eyewitness accounts, the history behind an article.